7990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TABLET TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Tablettok Samsung Galaxy Tab S7 11,0 coll (SM-T870, SM-T875) - DUX DUCIS TOBY fekete ütésálló tok

CIKKSZÁM: HU6934913042595
Jelenleg nem rendelhető!
Szállítási idő:
Elfogyott
 
Termékleírás

Dux Ducis tablet tok. A tok elsősorban védelmi funkciókat lát el, ez azonban csak az egyik előnye. Mindenekelőtt tökéletes mindenki számára, akik szereti a különféle kiegészítőket. Az tok minden részletre odafigyelve készült, kiváló minőségű anyagok felhasználásával. A tok része egy speciálisan kialakított hely, ahol tárolhatja a ceruzát. Ez kétségtelenül megkönnyíti ennek a tartozéknak a használatát, mivel mindig nálad lehet. A Dux Ducis praktikus tokja számos kényelmi lehetőséget kínál Önnek. Mindenekelőtt a kialakítása révén egy közönséges tokból egy állvánnyá hajtogatható. Ezzel kényelmesen böngészhet az interneten vagy filmeket nézhet. A masszív tok megvédi készülékét a különféle sérülésektől. A megemelt élek esés esetén elnyelik az ütközés erejét. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TABLET TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2022 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés