7990 Ft-tól ingyenes szállítás
A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TABLET TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Tablettok iPad 2020 10.2 (iPad 8) - Diamond Case - piros, kitámasztható tablet tok, ceruzatartóval, vállpánttal

CIKKSZÁM: HU9145576224083-2
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-2 munkanap
6 480 Ft
Termékleírás

Diamond Case tablet tok. Színes, barátságos forma és teljesen fejlett készülékvédelem. A tok ergonomikus kialakítású, kellemes tapintású és könnyen kezelhető. A tökéletesen illeszkedő kivágások garantálják a tablet kényelmes használatát. Felhelyezése rendkívül egyszerű: a fekete merevítő keretet ki kell venni, majd annak helyére helyezni a tabletet és már kész is! A tok nem mérgező, környezetbarát EVA-ból (etilén-vinil-acetát) készült. Kellemes tapintású, rugalmas anyag. Tisztítása egyszerű: csak vegye ki a tablet készüléket a tokból, és helyezze folyó víz alá. A tok ellenáll az ütéseknek és nincsenek éles, kiálló élei. A tok hátulján található egy speciális állvány, amely lehetővé teszi a táblagép álló helyzetben történő használatát, de akár a kézre is ráhúzható, így könnyítve meg annak tartását. A tokon ceruzatartó is van kialakítva. Használhatják a legfiatalabb is, hogy játsszanak, tanuljanak. A csomag része egy fekete állítható méretű vállpánt is. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TABLET TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK!

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2022 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés