5990 Ft-tól ingyenes szállítás

Baseus piros bluetooth headset NGA02-09

CIKKSZÁM: HU6953156259140
készletinformáció:
Szállítási idő:
készleten
  1-3 munkanap
5 580 Ft
Termékleírás

Bluetooth 4.1 miniatűr fülhallgató, remek kiegészítő, amely kis mérete miatt gyakorlatilag láthatatlan. Könnyű és kényelmes, könnyen mefgfeledkezhet róla. Kiváló választás mindazoknak, akik gyakorlatilag nem válnak el a fülhallgatótól. A modern Bluetooth technológia használata garantálja a jel azonnali továbbítását / fogadását és ezáltal kiválóan működik együtt a jeadset és az okostelefon. Ha szeret virtuális asszisztenseket használni, mint például az Alexa, a Google Assistant, a Cortana vagy a Siri, akkor ezekhez kiváló választás lehet. Miután okostelefonját párosította a headsettel, koppintson duplán arra, hogy felhívja asszisztensét. Egy kéz elegendő a tartozék kényelmes kezeléséhez, és csak egy érintőgomb, amely a headset közepén van elrejtve. Segítségével pl. hívásokat fogadhat / elutasíthat vagy éppen a zenét vezérelheti (lejátszás / szünet).
Hatótávolság: kb. 10 méter, hhívásidő: ~ 5 óra, zene lejátszási idő: ~ 4 óra, töltési idő: kb. 1,5 óra. A csomag tartalma: USB / MicroUSB kábel (50 cm).

Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése az AppStore rendszeréből - IOS Togkalaxis telefonos Applikáció Letöltése a GooglePlay rendszeréből - ANDROID
©2018-2021 tokgalaxis.hu minden jog fenntartva!
powered by ForWeb - Webáruház Készítés